Over ons


Eddy Bruin - Organisatie coach en Serious Game Faciliator


Het is mijn missie werkplekken leuker te maken zodat iedereen het beste presteert. Dit doe ik door spel te faciliteren en mensen op te leiden om spel in te zetten op werk.Jasmijn Mioch - Dagvoorzitter, Podcastmaker en Facilitator


Professionals houden van inhoud. Ik ben er voor jou als je daar ruimte en lucht aan toe wilt voegen. Ruimte voor het goede gesprek. Ruimte voor plezier. Ik begeleid heisessies en strategiedagen en geef workshops op maat voor teams.Zijn er nog vragen?


Ben je bekend met dat ongemakkelijke moment aan het einde van een presentatie wanneer de spreker vraagt: "Zijn er nog vragen?" en er een pijnlijke stilte volgt, gevolgd door: "Niet? Oké, dan is alles duidelijk."? Want natuurlijk zijn er vragen en opmerkingen. Door meer interactie toe te voegen, ben je verlost van die stilte. En ga je direct voor meer verbinding, energie en impact!


Workshop


Wij geven sessies en interactieve presentaties. Op events zoals Play in Business; HRD Congres Liefde voor Leren en de Conferentie Gamedidactiek van de Hogeschool Utrecht.


Aanvragen

Nieuwsgierig naar een workshop op maat?

Mail: jasmijn@creatingsessions.nl

Bel of what's app: 06-30683612 (Jasmijn)